Sugarplum Stories TVD Fanfic: Klaroline, Elejah, Originals etc. - Az oldalon található történet saját írás, a The Vampire Diaries című sorozat alapján készült. A karaktereket onnan kölcsönöztem. Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a sorozattal.

2012. március 8., csütörtök

Chapter 5

Meghoztam az 5. fejezetet is. 100% Klaroline. Azon az estén folytatódik, ahol a 4. fejezet befejeződött. Nem is írok többet róla, olvassátok!!!!
Jó szórakozást!

Fordulópont

Klaus és Caroline, egyszerre értek a találkozó helyre. A férfi kinyitotta a lánynak a terepjáró utas oldali ajtaját. 
-  Szép jó estét Caroline! 
- Annyira azért nem szép este – húzta el a száját a vámpír, célozva teendőjükre, miközben bemászott az utas oldali ülésre. 
- Ne legyél ilyen, ma jó dolgot teszünk, te szeretsz jó dolgokat tenni – mondta kedvesen a hibrid, és sebességbe téve a kocsit, elindult. 
- Én inkább úgy látom, hogy egy rosszul sikerült dolgot próbálunk helyrehozni. Ez is az élet velejárója, nem mehet mindig minden simán. 
- Igen tudom, de jó ideje nem mennek simán a dolgok. Nagyon szeretném, ha végre egyenesbe jönnének. Normális életet szeretnék élni, már amennyire lehetséges ez vámpírként – sóhajtott a lány. 
- Fogsz is Caroline. Most fogunk elsimítani valamit. Ez egy lépés ahhoz, hogy a dolgok rendeződjenek. 
- Legyen igazad! 
- Hogy sikerült a barátnőid kibékítése? – kérdezte Klaus. 
- Drámaira. Bonnie először nem akarta látni Elenát, majd nekiállt kiabálni velem. Elena meg csak állt, mint egy rakás szerencsétlenség az előszobában. Végül odament Bonnie-hoz és megölelte, aki végül visszaölelt, és sírva borultak egymás nyakába. 
- Nem furcsállották, hogy eljössz? 
- Mondtam nekik, hogy most inkább magukra hagyom őket, de azt sem tudom észrevették e, hogy leléptem. 
- Látod szerelmem? Ez is rendeződött. Időt kell adni a dolgoknak, én mondtam neked. 
- Tudom, tudom, az idő mindent megold. 
Klaus egy bátorító mosolyt küldött a lány felé. Caroline a hibridet nézte elgondolkozva. El sem hitte, hogy egy autóban ülnek, és a férfi éppen valami jót készül tenni, csak mert ő megkérte rá. Hogyan lehet egyszer szörnyeteg, egyszer meg ilyen kedves és megértő, na meg persze ilyen dögös. Értetlenkedve rázta meg a fejét. 
Klaus észrevette és megkérdezte: 
- Mi volt ez a fejrázás? Min gondolkodsz? 
- Rajtad – vágta rá habozás nélkül a lány. 
- Érdekes. Mit gondolsz rólam? 
- Nem értelek. Végig gonosz voltál, most meg segítesz, és biztató szavakat mondasz, mint egy normális ember. Ez nagyon szélsőséges.. 
- Valóban? – nevetett fel Klaus. – Tehát annyira gonosznak gondolsz, hogy el sem tudod képzelni, hogy legyen bennem bármi normális, vagy, hogy lehet bennem jó érzés? 
- Nem tudom, mit gondoljak – mondta őszintén Caroline. 
- Ezer éve élek, sok minden befolyásolta a viselkedésemet, de leginkább a Mikael előli menekülés. 
- Mesélsz magadról? 
- Ezer év hosszú idő, ez egy nagyon hosszú mese lenne, rengeteg jó és rossz emléket idézne, nem biztos, hogy most kellene erről beszélni. 
- Egyszer majd mesélsz róla? 
- Ha tényleg érdekel téged, akkor igen, de ne várj tündérmesét – mondta a férfi. 
 Caroline, most nagyon is emberinek látta Klaust. 
- Ezzel tisztában vagyok – mondta végül, egy futó mosollyal az arcán. 
- A te meséd rövidebb – nézett a férfi a lányra. 
- Helyes megállapítás – nevetett fel Caroline. – El sem hiszem, hogy akár ezer év múlva is létezhetek. 
- Nézz rám és a testvéreimre. Ezer év után is egész jól tartjuk magunkat nem igaz? 
- Kétségtelenül, de ti az Ősök vagytok, benneteket nem lehet megölni, vagy ha mégis, azt csak valami bonyolult boszi módszerrel lehet végrehajtani. Velem viszont több hétköznapi dolog is végezhet, kezdve egy karóval. 
- Sosem hagynám, hogy bántsanak – nézett komolyan Klaus a lányra. Belesajdult a lelke arra a gondolatra, hogy elveszítheti a lányt. 
Caroline egy kedves mosollyal köszönte meg a törődő szavakat. 
- Borzasztó belegondolni, hogy 60 vagy 70 év múlva nem fognak létezni a legjobb barátaim. Nem marad nekem más, mint a két Salvatore testvér, és Tyler, már ha látom még valaha - mondta a lány.
Klaus arcán átsuhant egy árnyék, és érezte, hogy felmorog benne a zöldszemű szörnyeteg, Tyler neve hallatán. A mellkasát majd szétrobbantotta a hirtelen jött féltékenység, de muszáj volt uralkodnia magán. Nem volt övé a lány, most is vékony jégen táncol nála, és ha bármit tenne Tylerrel, akkor végképp elveszítené. 
- Mi van velem? Én is itt vagyok neked, nem igaz? – kérdezte végül. 
- Damon és Stefan sosem fog kedvelni téged. Túl sokat ártottál nekik, és jelenleg elképzelni sem tudom, hogy te és én huzamosabb ideig tartsuk a kapcsolatot – mondta Caroline, és szomorú lett ettől a gondolattól. – Élnünk kell az életünket. Nekem majd jut egy patetikus Stefan, és egy szarkasztikus Damon. Tyler pedig valószínűleg a te hű szolgád marad – nézett a férfira a lány. 
- Nem kell, hogy velük legyél. Gyere velem Caroline. Idővel mindnyájunknak el kell hagynia a várost, ilyen a vámpírlét, mindenhol csak pár évet, esetleg egy évtizedet élhetsz úgy, hogy ne tűnjön fel, nem öregszel. 
- Miért vetted meg azt a villát, ha tudtad, hogy úgysem leszel itt örökké? 
- Több helyen is van házam, leginkább szeszélyből, befektetésből vettem meg őket, de sosem teremtettem igazi otthont belőlük. A családomnak itt akartam otthont teremteni, ahol egykor emberként éltem velük. Ezer évbe telt. 
- Lenyűgöző mennyire ragaszkodsz a családodhoz. 
- Gyere velem Caroline – kérte újra Klaus, miközben finoman megérintette a lány kezét.  -Beutazzuk a világot, megmutathatom neked a legcsodálatosabb helyeket a Földön. 
- Ne Klaus, ne is kezdj bele – nézett a férfira kérlelő szemekkel Caroline. 
- Engedd, hogy megismerjük egymást, mielőtt végleg nemet mondasz. Adj esélyt nekem. 
- Meggondolod, hogy elengedd Tylert? 
- Caroline... – kezdte a férfi, és lapos pillantást vetett a lányra. 
- Csak azt kértem, hogy gondold meg – vágott közbe a vámpír. – Egyébként, nem is tudom hogyan gondolhattad, hogy elmennék veled úgy, hogy a kis ölebeid, köztük Tyler is ott lenne – húzta össze szemét a lány. 
- Nagyon sokat jelent neked ez a Tyler gyerek, nem igaz? – kérdezte Klaus éllel a hangjában, amit Caroline nem tudott nem észrevenni. 
- Bántani akarod őt? – kérdezte ijedten. 
- Nem, és ezzel már a válaszoltál is a kérdésemre – vált zárkózottá Klaus arca. 
- Nagyon sok mindenen mentünk keresztül Tylerrel. 
- Hol van most? Gondolom szívesebben lennél vele, mint velem – Klaus érezte, hogy tolakodik elő újra a féltékenysége. 
- Azt gondolnám, hogy te tudod hol van, végül is te vagy az, akihez kötődik. 
- Olyan ügyekkel foglalkoztam, amikhez nem kellettek hibridek. Nem beszéltem vele, régóta. Bár te azt feltételezed, hogy a rabszolgám, de ez nem egészen így van. 
- Én azt feltételezem, hogy mindig tudni akarod, hol császkálnak a teremtményeid – válaszolt pimaszul a lány. – Javasolnék egy egyen pólót is, amit mindegyiknek kötelező lenne hordani, és rá lenne nyomtatva, hogy „Team Klaus”.
 - Újra pimasz vagy – állapította meg Klaus. - Egyébként megérkeztünk a boszi házához.
Jamie kocsija már ott állt a felhajtón. Klaus megállt és kiszálltak a kocsiból. Az ajtóhoz mentek és Caroline bekopogott. Jamie nyitott ajtót, meglepődött arccal nézve a lányra és annak kísérőjére. 
- Hello Jamie! Aggódtam miattatok, így eljöttem megnézni minden rendben van e – mondta csicsergő hangon Caroline, amitől Klausnak mosoly gyúlt az arcára. 
- Még csak most jöttünk el tőletek – nézett értetlenül a fiú. 
- Hogy van Abby? – kérdezte még mindig csicsergősen a lány. 
- Pihen. 
- Bemehetnénk, hogy megnézzem őt? – kérdezte Caroline ártatlanul. 
Jamie gyanakodva nézte őket, főleg Klaust. 
- Nem igazán ismerlek – mondta a fiú, és be akarta csukni az ajtót. 
Caroline egyik kezével megtámasztotta azt. 
- Ne csináld Jamie, Bonnie halálra aggódja magát az anyja miatt, hogy nem tudja majd kontrollálni magát és ártani fog neked, vagy másnak. Ne utasítsd el a segítségemet. 
- Rendben. Te bejöhetsz, de ő nem – mondta egy kis idő elteltével a fiú és a hibrid felé mutatott. 
Klaus csak mosolygott, mert tudta mi következik. A lány belépett a házba, majd Jamie szemébe nézve lassan azt mondta: 
- Ő egy barátom odakint, aki szintén nektek akar segíteni, hívd be légyszíves. 
- Bejönnél? – nézett üveges szemekkel a fiú a férfira, mire az egy szempillantás alatt a házba lépett.
- Mutasd meg, hol van Abby – folytatta a lány, és miután az engedelmesen megmutatta a szobát, Caroline egy mosolyt vetett a hibridre. – Tiéd a terep. 
Klaus eltűnt a szobában, a vámpír leültette a még mindig zavarodott fiút a konyhaasztalhoz, és leült vele szembe. 
- Most várunk egy keveset – mondta neki aprókat bólogatva. 
Kicsit kínos volt a csend, de nem igazán ismerte a fiút, és nem tudta mit is mondhatna neki. Szerencsére Klaus elég hamar végzett. 
- Működött? – kérdezte a lány. 
- Úgy tűnik igen. Nem fog emberekből inni, csak tasakból, vagy végszükség esetén állatokból. Bonnie iránti bűntudatát is csillapítottam egy kicsit. 
- Erre nem kértelek. 
- Nem akartam félmunkát végezni. Nem tudom, hogy a boszi barátnőd meg akarja e majd látogatni az anyját, de ha igen,úgy mindkettőjüknek kellemesebb lesz így a találkozás. 
- Kedves volt tőled, köszönöm. 
- Most mond, hogy nem vagyok nagylelkű – nézett vicces arcot vágva Klaus, Caroline pedig mosolyogva forgatta a szemét. 
- Menjünk, még haza is kell érni – állt fel a vámpír, és Jamie felé fordult. 
- Mióta hazajöttetek nem járt itt senki. Nem emlékszel sem rám, sem pedig rá – mutatott fejével Klaus felé a lány. Jamie álomkórosan nézett Klausra. – Holnaptól mindennap verbénát iszol – folytatta Caroline, majd a fiú beleegyező bólintása után intett a hibridnek. 
Pár perccel később már az országúton tartottak vissza Mystic Falls-ba. A lány mosolyogva nézte a férfit. Gyönyörködött szőke hajában, az arcában, cseresznye piros szájában. Nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak érezte magát. Rég volt már ennyire könnyű a lelke. Klaus oldalra pillantott és a lányra mosolygott. 
- Fáradt vagy? – kérdezte a férfi. 
- Kicsit az vagyok – vallotta be a lány. – Hosszú nap volt, de eredményes. 
- Két legyet ütöttél egy csapásra. A barátnőid újra egymásra találtak, és Bonnie anyja miatt sem kell aggódnod. 
- Igen, két fontos dolog megoldódott. Nem is tudom mikor volt utoljára ilyen jó napom. 
- Csak azért volt jó, mert helyre jött pár dolog, vagy egy kicsit hozzátett a személyes varázsom is? – kérdezte kajánul Klaus.
Caroline nem válaszolt csak felnevetett. Rátapintott a hibrid a lényegre. Ahhoz, hogy ez a nap ilyen legyen, kellett a férfi is, és nem csak azért, hogy megigézze Abby-t. 
- Nos?   – sürgette a választ a férfi.
- A személyes varázsod is kellett hozzá – bólogatott Caroline. 
- Mertem remélni – vigyorgott Klaus. – Én is jól éreztem magam. 
- Mertem remélni – szajkózta Caroline nevetve, és Klaus vele nevetett. 
Egy darabig csendben utaztak, mindenki saját gondolatába mélyedve. A hibrid néha a lányra nézett, aki fejét az ablaknak döntve nézett kifelé. 
- Caroline? 
- Igen? 
- Velem vacsoráznál? 
- Ne kezdjük ezt elölről, kérlek szépen – rázta fejét a lány. 
- Egy vacsora, amiről senkinek nem kell tudnia. Tényleg szeretnélek jobban megismerni, és szeretném, ha te is megismernél. 
- Hol szeretnél vacsorázni? – kezdte beadni derekát a lány. 
- Mystic Falls egyértelműen nem az a hely ahol együtt mutatkozhatunk, a városon kívülre vinnélek.
- Honnan tudod, hogy szeretnék veled bárhol is együtt mutatkozni? – kérdezte Caroline, de a hangjában vidámság bujkált. 
Klaus ránézett a lányra elővillantva legbájosabb mosolyát. 
- Ugyan kérlek, ki ne szeretne velem mutatkozni? 
- Beképzelt vagy! – grimaszolt Caroline. 
- Te pedig pimasz – kontrázott Klaus visszagrimaszolva, és újra kitört belőlük a nevetés. 
- Szóval hercegnőm? Eljönnél velem? 
- Nem tudom, tényleg nem tudom, hogy ez jó ötlet e. Azt sem tudom, mit mondanék a többieknek.
- Ti mindig beszámoltok egymásnak mindenről? Nem mehetsz el anélkül, hogy ne kelljen megmondani hova mész? Beteges a kötődés köztetek – prüszkölte Klaus. 
- Óvjuk egymás életét. Ha tudod hol a másik, meddig van távol, és nem ér vissza a megbeszélt időben, vagy nem veszi fel a telefont, van kiinduló pontod. Mióta feltűnően sokan akarnak megölni, megkínozni bennünket, biztonságosabb így. 
- Kizártnak tartom, hogy Damon elmondja nektek mikor hova megy! 
- Jó meglátás! A kék szemű ördög sosem teszi meg, de elvárja, hogy más megtegye. 
- Jellemző rá. Mi lenne, ha te is követnéd a példáját, vagy hazudnál valamit? 
- Abból mostanában sportot űzök. 
- Gyakorlat teszi a mestert – nézett nevető szemekkel a hibrid. 
- Nem tudom Klaus. 
- Rendben, nem erőszakoskodom, gondold át. Péntek este szeretnélek elvinni. Tehát két napod van a válaszadásra – zárta le a témát a férfi és újra az útra koncentrált. 
Caroline újra az ablaknak billentette fejét, de úgy, hogy közben a férfit nézte. Ezer érzés kavargott benne, nem tudta mihez kezdjen. A szíve azt súgta menj, de az esze még megálljt parancsolt. Jól érezte a múltkor, hogy kicsúszhatnak a kezei közül a dolgok, talán épp most kezdenek… 
Klaus csak arra gondolt, hogy elvigye a lányt egy nyugodt helyre, ahol nem kell bujkálniuk, nem ismeri őket senki, és minden figyelmüket csak egymásnak szentelhetik. Már a gondolatától is rosszul volt, hogy esetleg nemet mond majd neki a szőke szépség. 
Csendben tették meg a hátralévő utat, a vámpír kocsijáig. 
- Jó éjszakát Klaus! – köszönt el Caroline, és elkezdett kikászálódni a kocsiból. 
Klaus fürgébb volt, kiszállt és egy pillanat múlva már nyitotta is a lány oldalán lévő ajtót. A szöszke abban a pillanatban tette ugyanezt a mozdulatot, ami ahhoz vezetett, hogy majdnem kiesett a kocsiból, de Klaus elkapta, és magához húzta. Caroline érezte, hogy rögtön meggyullad a teste a másik közelségétől. Klaus lassan közeledett a lány szája felé. 
- Nem tehetem – suttogta a lány. 
- Bármit megtehetsz – lehelte vissza Klaus, és a lány szájára tapasztotta sajátját. 
Finoman nekinyomta a lányt a kocsi oldalának, teljes testével eltakarva őt. Caroline átölelte a férfi nyakát és beletúrva annak rövid hajába, viszonozta a csókot. Klaus a nyakát célozta meg, és lány szinte elfelejtett levegőt venni a kéjtől, amit a férfi érintése okozott neki. Megfogta a férfi fejét és felemelte, hogy újra csókban forrhassanak össze. A vámpír érezte a csípőjénél a hibrid reakcióját. Már nem érzékelték a külvilágot, csak a másik csókját, egymás testének reagálását. Olyan vadul és szenvedélyesen csókolóztak, és ölelkeztek, mint amilyenek ők maguk is voltak természetükből fakadóan. 
- Jó estét Klaus! Caroline? – szakította félbe a kibontakozó nászt egy szemtelen hang. 
A lány és a férfi szétrebbentek, és ziláltan néztek a hang irányába. 
- Kol – mondta Klaus rekedten. – Mit keresel itt? 
- Unatkozom, gondoltam körbejárok, megnézem mi változott itt ezer év alatt. Talán megzavartam valamit? – kérdezte Kol, miközben gátlástalanul mérte végig Caroline-t. 
A lány meztelennek érezte magát, és zavartan rendezgette haját. 
- Már éppen indulni akartam – nyögte ki végül, majd egy pillantást vetve Klausra a kocsijához sietett. 
- Caroline! Várj! – szólt utána a hibrid, és öccsére gyilkos pillantást vetve a lány után ment. 
- Ne feledd a vacsorát. Várom a válaszodat – mondta csendesen, majd a lányhoz hajolt, és gyengéden végighúzta száját a másikén, éppen csak megérintve azt. 
Caroline zaklatottan szállt be az autójába, és egy búcsúpillantást vetve a hibridre, elhajtott. 
Klaus a lány után nézett, majd lassan és fenyegetően az öccse felé sétált. Kol zavartalanul nézte közeledő bátyját. 
- Mi volt ez? – kérdezte Klaus dühösen. 
- Ugyan már bátyám. Régen is mindig ezt csináltuk, és utána jót nevettünk a lány zavarán, sőt még a vérét is megittuk, az utolsó cseppig – csettintett nyelvével az ifjabb Mikaelson. 
- Kol, már mondtam neked, hogy viselkedj. Azt is mondtam, hogy ne merészelj Caroline-ról így beszélni. Ő más, mint a többi. 
- Ugyan Nik, csak nem akarsz elköteleződni egy nő mellett? – nézett kételkedéssel a szemében Kol.
Klaus nem válaszolt. Még neki is furcsa volt ez a helyzet. 
- Szállj be a kocsiba – parancsolt öccsére a hibrid. Kol feltette a kezét, és teljesített bátyja akaratát. - Mit kerestél itt? – kérdezte Klaus, az útra koncentrálva. 
- Amint azt már mondtam… - kezdte az Ősi vámpír. 
- Az igazat akarom hallani – vágott közbe cseppet sem szeretetteljes hangon Klaus. 
- Végig akartam járni a barlangrendszer felszínét, tudod a kis problémánk miatt. Aztán megláttam Caroline kocsiját és vártam, hátha összefutok vele. Ennél többet kaptam – vigyorgott Kol. 
- Undorító vagy – nézett testvére megvetően Klaus. – Mit akartál tőle? 
- Semmi különöset, csak kíváncsi voltam a testvérem új szerzeményére – mondta faarccal a vámpír. 
- Ne merészelj a közelébe menni, mert esküszöm… - kezdte Klaus. 
- Talán megint tőrt szúrsz a szívembe? – vágott közbe Kol. – Ne felejtsd el Niklaus, hogy akkor nem csak én esem össze holtan, hanem rajtad kívül minden testvéred - nézett a hibridre. 
- Ez a te szerencséd – nézett rá lesajnálóan Klaus. 
- Nik, miért vagy ilyen? Régen olyan jókat szórakoztunk együtt. Megváltoztál, és Becca is. Mióta anyánk lenyomta a „gonosz szörnyetegek vagytok” beszédét, Elijah még erkölcsösebb lett. 
- Mindnyájan változunk, neked sem ártana. 
- Nekem csak szórakozásra van szükségem. 
- Azt követően, hogy megtaláltuk a fehér tölgyet, és elpusztítottuk, annyit szórakozhatsz, amennyit csak akarsz Kol. De addig, próbálj normálisan viselkedni és a feladatra koncentrálni. 
- Éppen azt tettem. 
- Éppen, hogy nem tetted, mert leálltál Caroline-t várni. 
- Azért egy kicsit körbejártam. Holnap pedig le is megyek. Velem jössz? Nézzük meg, hol lenne érdemes rombolni a bosziknak, hogy semmilyen módon ne lehessen lejutni. 
- Rendben van, veled megyek. Elijah talált valamit Elenáéknál? 
- Semmit nem talált, és szerintem Elijah kezd beleesni a hasonmásba. 
 - Miből gondolod? 
- Nem is tudom, ahányszor kiejti a nevét, olyan…olyan szertartásosan teszi. 
- Mindig így beszél – válaszolta Klaus, bár tudta, hogy öccsének jók a meglátásai. 
- Nem, nem pont így. Úgy ejti ki a nevét, mintha valami szent dolog lenne. Mi van ezzel a várossal? Te is és Elijah is szerelembe estek? Persze most legalább nem ugyanaz a személy a kiszemelt. 
- Nem vagyok szerelmes Kol. 
- Maximum nem vallod be magamnak testvérem, de Elijah esete kissé ijesztő. Tatia-ba is szerelmes volt, Katerinába is belezúgott, és most Elenába is? 
- Csak a külső ugyanaz Kol. Elena más, mint Tatia vagy Katerina. Ők mindketten önzőek voltak. Elenában is van egy kis természetes önzés, de nagy benne az együttérzés a ragaszkodás, a család iránti szeretet, és Elijah szemében ezek hatalmas erények. Egyébként Elijah-ra nem illik az a szó, hogy belezúgott. 
- Akkor is furcsa – vonta meg a vállát Kol. – És te Nik? Te mit látsz a szösziben? 
- Semmi közöd hozzá – ütötte vállon testvérét tréfásan Niklaus, és befordult a garázsba.

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Kol, ne már, most komolyan? Annyira szeretem benne, hogy ennyire zabolátlan, hogy mindent ellenkezőképp csinál, mint kéne. Esetleg ha van kedved, szívesen olvasnék egy kis plusz fejezetet, vagy novellát, vagy valamit Kol és Klaus régi tivornyáiról. Ez a kiittuk a vérét az utolsó cseppig mondat nagyon megfogott. A másik hatalmas duma az "anyánk lenyomta a gonosz szörnyetegek vagytok dumát, és mindenki megváltozott". Szét röhögtem magam. Hogy ezek hogy szekálják Elijaht. A legjobb: "Ő mindig ilyen szertartásosan beszél!" :D :D :D :D :D
    Aranyos Klaus és Caroline együtt, és JEEEEEEE ott volt a szenvedély, amit annyira hiányoltam Klaus viselkedéséből. Csak Kol ne jött volna.
    Tutira biztosra veszem, hogy Car elmegy Klaus-szal vacsorázni, és remélem, hogy ott is elcsattan néhány csók.
    Köszi köszi köszi, hogy már ma feltetted, nem tudok betelni vele, annyira király, hogy eszméletlen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszi!!!!
      Én is imádom Kol-t,a bajkeverő formájáért.:)
      Lehetséges, hogy összehozok egy novellát róluk, de most tele van a fejem ezzel a történettel. Függetlenül ettől, észben tartom a javaslatodat.
      :)

      Törlés