Sugarplum Stories TVD Fanfic: Klaroline, Elejah, Originals etc. - Az oldalon található történet saját írás, a The Vampire Diaries című sorozat alapján készült. A karaktereket onnan kölcsönöztem. Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a sorozattal.

2012. március 30., péntek

Chapter 18

Éééés a 18. fejezet. Jó szórakozást hozzá!!!


Szövetségek


A Salvatore ház ajtaján kopogtattak. Damon lustán állt fel a fotelból. Nem várt senkit látogatóba. Testvére meg pláne nem, hacsak nem valamelyik nyuszi család kopogtat, akik kegyelmet szeretnének kérni az erdő vadorzó királyától. Kinyitotta az ajtót, és meglepetéssel nézte a látogatót. 
- Tyler! 
- Damon! Beszélhetnék veletek? – nézett a vámpírra a fiú. 
- Klaus talpnyalója vagy, szerinted szóba állok veled? – húzta fel szemöldökét Damon. 
- Megtörtem a kötést, ami köztem és Klaus között volt, és valamelyik nap ő is eljött hozzám, és visszaadta a szabadságomat. 
- Nagyon izgalmas – mondta unottan Damon. – Mit akarsz? 
- Segíteni szeretnék megölni az Ősöket, de leginkább Kolt – sötétült el az arca Tylernek. 
- Nem akarjuk kinyírni az őket, honnan veszed ezt? - hunyorított a fiúra Damon. 
- Nem kell a mellébeszélés. Teljes mértékben a ti oldalatokon állok. 
- Mi bajod van Kollal, azon kívül persze, hogy egy kis pszichopata barom? 
- Bemehetnék? 
- Ha bármivel próbálkozol, kitépem a szíved. Világos? – állt félre az útból Damon. 
- Nem fogok, már mondtam – lépett be Tyler a házba. 
Damon a nappali felé vette az irányt, a hibrid pedig követte. 
- Szóval Kol? – kérdezte újra a kékszemű vámpír. 
- Biztos vagyok benne, hogy miatta hagyott el Caroline – válaszolta féltékeny hangon a fiú. 
- Kol miatt? Azt hittem, hogy a szöszire Klaus van ráállva – vonta össze szemöldökét a vámpír. 
- Mióta haza jöttem, akárhányszor találkoztam Caroline-nal Kol is ott volt. Egyébként mi volt Klaus és Caroline között? – kérdezte értetlenül Tyler. 
- Klaus lecsapott a barátnődre. Karkötő, ruha, azt hiszem valami rajz is volt a buliban. A szöszi nem igazán értékelte a dolgot, azt tudom. Különben miért engedett el téged Klaus? Ez gyanús, nagyon gyanús – simogatta elgondolkozva Damon a száját. 
- Én is kérdeztem tőle, és azt mondta, hogy már nincs szüksége rám. 
- Klausnak nincs szüksége egy hibridre, amikor hadsereget akar? – lépett a szobába Stefan, majd biccentett Tyler felé, és Damon mellé ült a kanapéra. 
- Azt is mondta, hogy nem akar hadsereget sem. Vége a balhézásnak. 
- Nem tartottad furcsának? – kérdezte Stefan. 
- Dehogynem, és Klaus viselkedése úgy egészében furcsa volt. Azt hiszem boldognak láttam, vagy valami ilyesmi – tárta szét kezeit a fiú. 
- Tanuld meg kisfiam, hogy Klaus csak akkor boldog, ha másokat kínozhat – mondta Damon szarkasztikusan. 
- Valami nagyon nem stimmel. Itt az egész família, Klaus elengedi a hibridjét, és boldog? – húzta össze szemét Stefan. 
- Miért bízzunk abban, amit mondtál? Honnan tudjuk, hogy nem Klaus küldött? – kérdezte Damon, merően nézve a hibridet. 
- Nem tudom bebizonyítani, csak a szavamat adhatom, és meg akarom ölni Kolt. Végleg. Ha nem segítetek, egyedül próbálom meg – vicsorgott Tyler. 
- Kol? Hogy jön ide Kol? – nézett értetlenül Stefan. 
- Tyler azt hiszi, hogy Kol nyúlta le a szöszit tőle. Én sem értem, azt hittem Klaus nyomult rá. Úgy látszik nagy a sikere a gyilkos Ősök között Vámpír Barbie-nak.
- Szóval azért akarod megölni, mert féltékeny vagy? – kérdezte Stefan, egy apró mosollyal a szája szélén. 
- Nem mindegy mi az indokom? A lényeg, hogy halott legyen. 
- Igaza van Stefan, nem számít, mi az oka, amíg a mi oldalunkon áll. Szóval Tyler, újdonsült hibrid haverom, van valami a tarsolyodban, amit megoszthatsz velünk? – kedélyeskedett Damon. 
- Az Ősök keresnek valamit. Kol és Rebekah valamelyik nap sok időt töltöttek az erdőben. 
- Tudtam, hogy sántikálnak valamiben. Mit csináltak? 
- Javarészt csak sétáltak, de valahogy olyan érzésem volt, mintha kerestek volna valamit, de fogalmam sincs mit. 
- Az erdő melyik részén láttad őket? - kérdezte Stefan. 
- Az egész területen járkáltak. 
- Klaus és Elijah? 
- Őket nem láttam. 
- Követted Kolt? 
- Nem, csak én is éppen az erdőben voltam. 
- Azóta voltak újra ott? 
- Nem tudom, anyám lefoglalt egy csomó dologgal, és nem értem rá foglalkozni vele. 
- Tyler, ha tényleg segíteni akarsz, akkor az teljes részvételt fog megkívánni tőled – nézett a srácra Stefan. 
- Szeretnéd, ha kimenőt kérnék neked anyucitól? – biggyesztette le száját az idősebbik Salvatore. 
- Tartsd meg magadnak a megjegyzéseidet – mondta lesajnálóan a hibrid. 
- Mit kereshettek? – nézett elgondolkozva Stefan. 
- Bármit is, biztos vagyok benne, hogy a barlangban készült képek fogják megoldani, de ugye azok már nincsenek meg. Le kell mennünk újra a járatba és valahogy feltérképeznünk. Ric nem hajlandó segíteni, mi meg nem tudunk bejutni. Bonnie-t most próbálom rávenni, hogy segítsen nekünk. Jól jön egy boszorkány – bólogatott inkább csak magának a kékszemű vámpír. 
- Elenában és Caroline-ban nem bízhattok. A két kisebbik Őssel ültek a Grillben tegnap, és nem úgy tűnt, hogy túl nagy ellentétek feszültek volna közöttük, sőt… – jegyezte meg Tyler éles hangon. 
- Tudtam, hogy titkolnak valamit. Kolt nem igazán ismerem, bár tény, hogy a nyakát már egyszer kitörtem, de Rebekah meglep. Gyűlöli Elenát, és a szöszit is, ez fordítva is igaz. Elena biztos hálás Elijah-nak, mert megmentette Ric életét, de ez nem magyarázza a többi Őssel való viszonyát. Valami van a háttérben. Egyébként ne aggódj, nem bízunk bennük. Elena miatt már elszalasztottuk az egyik legnagyobb esélyt arra, hogy hullák legyenek az Ősök, ez nem fog még egyszer előfordulni. Caroline-nal kapcsolatban, meg ha igazad van, és tényleg Kollal kavar, nyilvánvaló, hogy szóba sem jöhet - mondta Damon. 
- Caroline-nak mindennél fontosabbak a barátai, nem tudom elképzelni, hogy igaz lenne a Kollal kapcsolatos dolog – jegyezte meg Stefan. 
- Lehet, hogy nem igaz, de a szöszi már régóta felénk sem bagózik, és Elena sem tette tiszteletét nálunk egy ideje. Ráadásul egy asztalnál üldögélnek a két kis pszicho vámpírral, Klaus meg elengedi a talpnyalóját. Valami nagyon nincs itt rendben – nézett testvérére és Tylerre Damon. 
- Most mit csináljunk? Talán figyeljük meg őket? – tárta szét kezét a hibrid. 
- Nem rossz gondolat – hunyorított Damon. 
- Egyébként Tyler, össze vannak kötve az Ősök. Ha az egyiket megölöd, mind halott lesz. Már csak azt kell kitalálnunk, hogyan lehet végleg kiirtani őket. Beszélnünk kell Alaric-kal. Ha nem is akar részt venni a tervünkben, akkor legalább Elenát jobban szemmel kell, hogy tartsa. Mi nem tehetjük, mert még jobban elmérgesedik a viszony. Tyler, te figyeld Kolt és Rebekah-t. Én Caroline-nal fogok foglalkozni, elég jó a viszonyunk. 
- Mi lesz a barlang rajzokkal? – kérdezte Damon. 
- Fogalmam sincs, mit gondolsz, hogy mi lehet azokon a rajzokon Damon, de mivel ez a te megszállottságod, foglalkozz vele te. Felhívom Ric-et – állt fel sóhajtva Stefan. 

Tegnap este mikor Elena visszajött a Mikaelson villába, csak Elijah volt otthon. Kol és Rebekah folytatták az ünneplést és átmentek egy másik városba. Elena bele sem akart gondolni, hogy hogyan mulatozhattak. Caroline és Klaus pedig a szomszéd városba mentek egy romantikus vacsorára. A hasonmás elmondta, hogy mit tudott meg Ric-től. Elijah azt mondta, hogy holnap, amikor mindenki itt lesz, akkor megbeszélik. Elijah szerette volna, ha a lány marad, és Elena nem akart hazamenni, ezért felhívta a töri tanárt, hogy Caroline-nál alszik. Ric persze nem hitte el, de nem ellenkezett, mert mint mondta az a lényeg, hogy biztonságban van. Csendesen töltötték az estét. Elijah felhozott az alagsorból, egy üveg régi évjáratú fehérbort, és összeütött egy kisebb vacsorát, amiben Elena segédkezett. A lány számára furcsa volt, hogy egy vámpírokkal teli házban ennyi emberi étel is van, és nem csak vér. A bortól, és az egész napi hercehurcától Elena hamar elálmosodott és Elijah nem bánta, hogy hamar lefekszenek. Szerette a lányt a karjaiban tartani. 

Másnap délelőtt Elena elmondta immáron mindenkinek, hogy mit mondott neki tegnap Alaric. Caroline felsóhajtott,  úgy érezte már sosem lesz nyugalom. Az Ősök csendben hallgatták a hasonmás szavait, és folyamatosan egymásra néztek. Amikor a lány befejezte, az Ősök még mindig egymást nézték.  A csend kezdett kínossá válni. A két lány úgy érezte, hogy az Ősök tudnak valamit, de nem mondják el nekik. Végül szöszi vámpír nem bírta tovább. 
- Valamit nem árultok el nekünk. Eddig tart a bizalom? – kérdezte felháborodottan. 
- Nem erről van szó szerelmem – próbálta Klaus csitítani a lányt. 
- Pontosan erről van szó Klaus. Segítettem nektek, beleértve téged is. Ezért Damon talán még engem is megölne. Segédkeztünk megtörni a kötést, most osztottam meg veletek, amit megtudtam, és mégis úgy érzem, mintha kívülálló lennék – mondta Elena is kissé ingerült hangon. 
- Elena, tényleg értékeljük azt, amit eddig tettél illetve mindketten tettettek – nézett Rebekah. 
- De? Tegnap még szövetségesnek neveztél bennünket – fonta össze karját Caroline, és elhúzódott Klaustól. Rettenetesen dühös kezdett lenni. 
- Mennyire vagytok a szövetségeseink? Mennyire bízhatunk bennetek? Nem is te vagy a kérdés Caroline, benned valószínűleg megbízhatunk, de benned Elena? – kérdezte Kol összehúzott szemmel, és hangjában most nyoma sem volt a megszokott szemtelenségnek. 
- Teljesen megbízhattok bennem! Gondoljátok, ha a halálotokat akarnám, akkor itt ülnék? – nézett a lány az Ősökre. 
- Tudod, hogy már nincs meg közöttünk a kötelék, és Klaus halálát mindennél jobban akartad… - válaszolta Rebekah, de Elena közbevágott. 
- Nem számít, hogy mit akartam. Caroline fontos nekem, és neki Klaus fontos. Ennyi a történet. 
- Szóval, ha lehetőséged lenne megölni Klaust, vagy engem, vagy bármelyikünket nem tennéd? – kérdezte Rebekah miközben merően nézte a lányt. 
- Ha így lenne, akkor nem itt ülnék, hanem a Salvatore panzióban – mondta Elena és megfogta Elijah kezét. 
- Úgy tűnik Elena a Mikaelson família tagjává szeretne válni. Jól gondolom kedvesem? – kérdezte Klaus a lányt nézve. 
A hasonmás állta a férfi pillantását. Már nem érzett félelmet, nem kedvelte a hibridet, de az utóbbi időben annyi időt töltöttek együtt, hogy egy picit már más szemmel nézte. 
- Ne ess túlzásokba Niklaus – szólt rá Elijah. 
- Nem hiszem, hogy itt az ideje, ilyen kijelentést tenni – értett egyet Elena, de közben nem engedte el Elijah kezét. 
- Nos, testvéreim, mi a véleményetek? Elmondjuk, amit tudunk? – kérdezte Klaus, és magához vonta Caroline-t, aki még mindig kissé sértődötten távolabb ült tőle. 
- Mondjuk – bólintott Kol. 
- Elena, ha ez kitudódik, akkor ugye tudod, hogy véged? – kérdezte Rebekah és egy mosolyt vetett a lányra. 
- Elég Rebekah, ne légy bárdolatlan – szólalt meg Elijah. 
- Mondhatom kedvesebben is, de a lényegen nem fog változtatni – nézett bátyjára ártatlan szemekkel a lány. 
- Most már kiböknétek végre, hogy mi van? – kérdezte türelmetlenül Caroline, miközben megpróbált kiszabadulni a hibrid öleléséből. Kicsit még bosszús volt a férfira, amiért az nem avatta be a dolgokba. 
Elijah röviden összefoglalta a fehér tölggyel kapcsolatos tudnivalókat. Elena és Caroline elkerekedett szemekkel néztek. 
- Te betörtél Ric-hez? – kérdezte Caroline, és vállon ütötte Klaust, majd felállt mellőle. Elena is ugyanezt tette, és Elijah meg sem próbálta visszatartani. 
- Ne izgasd fel magad szerelmem. Minden itt van a házban. Jó hír, hogy meg vannak a tanárotok dolgai, persze a képek kivételével – tárta szét kezét a hibrid. 
- Semmi erkölcsi érzéketek nincs? Betörtetek Ric-hez, Stefanékhoz. Elenához pont te Elijah? – csóválta a fejét a szöszi. 
- Ne legyetek már ennyire megsértődve, ez még akkor történt, amikor nem voltatok együtt. Nik még csak nyomult rád, drágám. Elijah meg csendben sóvárgott utánad Elena. Egyébként Elenához, csak ő van beinvitálva, ahogy Ric-hez is csak Klaus tudott bejutni. Csupán az életünket akarjuk menteni, és mivel a kis kompániátoknál állandó és talán egyetlen napirendi pont a megölésünk, lépnünk kellett mielőtt rájöttetek volna az újabb lehetőségre – mondta Rebekah. 
A hasonmás csendben nézte Elijah-t, akinek az egész testtartása, arca megbánásról árulkodott. 
- Akkor is visszataszító tett volt – mondta még mindig durcásan Caroline. 
- Drágám, ne csináld már, én megbocsátottam neked, amikor átvertél, és ott a halálunkat akartátok, mi meg nem akartunk bántani senkit, csak a nyavalyás képeket akartuk – nézett a szöszire Klaus. 
- A bátyámnál a pont, Caroline! Elijah, meg úgyis élete végéig magával hordozza ezt a bűnt – mondta Kol, és rávigyorgott a lányokra. 
- Azt már eddig is tudtátok, hogy az erkölcsi mércénk alatta van a tiéteknek. Most, hogy tudjátok a történetet velünk vagytok még? – kérdezte Rebekah. 
- Szóval Damon jó irányba tapogatózik – szólalt meg Elena. 
- Sajnálatos módon igen, és bár nem tud bejutni a rajzokhoz, az úgynevezett ajtóból is elég sokat lehet látni, mivel az én szemet is kiszúrta az őslakos kalendárium – mondta a szőke Ős. 
- Ric nélkül nem jutnak vele sokra, és ő nem segít nekik – kapcsolódott be Caroline. 
- Idővel rávehetik – mondta Kol. 
- Alaric nem tudja, hogy nincs már meg köztetek a kötelék, és Elijah-t nem akarja bántani – nézett Kolra Elena. 
- Ennek így is kell maradnia Elena. Ha Alaric megtudja, hogy már nem vagyunk összekapcsolva, nem veheted biztosra, hogy nem áll be a Salvatore testvérek csapatába – jegyezte meg a hibrid. 
- Elena nem fogja elmondani senkinek. Szavatartó, és van benne morális érzék – tett célzó megjegyzést Caroline. 
- Ezt az örökkévalóságig fel fogod hozni nekem szívem? – kérdezte Klaus miközben beletúrt hajába, és szemét forgatta. Caroline szó nélkül hagyta, de visszaült mellé. 
- Kértem Damont, hogy ne tegyenek semmit, de nem hiszem, hogy hallgatna rám. Nem bízik bennünk – szólalt meg a hasonmás. 
- Nem értem miért nem állnak már le. Nem csinálunk semmit. Ami megtörtént, azon már változtatni úgysem tudunk – mondta kissé mérgesen Rebekah. 
- Damon önsorsrontó, Stefannak pedig a saját állítása szerint nem maradt más, mint a bosszú – mondta Elena. 
- Ez úgy hangzik, mintha vágynának a halálra – jegyezte meg Kol. 
- Ne bántsátok őket! – kérte ijedten Caroline, és Elena is hevesen bólogatott. 
- Ne aggódj szerelmem, nem áll szándékunkban bántani őket, de csak addig, amíg ellenünk nem támadnak – mondta a hibrid. 
- Egyet kell, hogy értsek Niklaussal. Ha ránk támadnak, nem várhatjátok el tőlünk, hogy ne csináljunk semmit – szólalt meg Elijah. 
- Nem is várjuk el – mondta Elena. 
- Akkor ki kell találnunk, hogyan tudjuk meg, hogy mire készülnek, mit tudnak eddig – mondta Rebekah. 
- Damon gyanakszik mindkettőnkre. Mi biztos, hogy nem tudunk kiszedni belőlük semmit – sóhajtotta Elena. 
- Úgy tűnik Alaric kedveli Elijah-t. Igaz? –kérdezte Kol. 
- Igaz, és úgy tűnik nem zavarja, hogy vele vagyok – tett egy lépést Elijah felé, aki kinyújtotta kezét, és megfogta a lányét. 
- Elmondtad neki? – kérdezte Caroline döbbenten. 
- Nem, magától jött rá, én tagadom, de nem hiszi, hogy veled töltöm minden időmet - válaszolta elpirulva Elena. 
- Okos pasi – jegyezte meg Rebekah. 
- Elena, szerinted segítene nekünk, de legalábbis a bátyámnak? – kérdezte Kol. 
- Mit tudna segíteni? – húzta össze szemét Elena. 
- Talán ő lehetne a mi kémünk – vonogatta szemöldökét Kol. 
- Remek ötlet öcsém. Elijah talán találkozhatnál vele, és beszélhetnétek. Elena mit gondolsz? – nézett Klaus a lányra. 
- Nem is tudom – bizonytalankodott a lány. 
- A másik megoldás Bonnie, de ő nyilván gyűlöl bennünket – szólalt meg Elijah. 
- Bonnie-nak talán elmondhatnánk, hogy te segítettél az anyján – nézett felcsillanó szemmel Caroline Klausra. 
- Nem, Bonnie-t ne vonjuk bele. Tényleg mindig elveszít valakit, bármibe is kezdünk – kérte Elena. 
- Akkor? – vonta fel a szemöldökét Rebekah. 
- Puhatolózok egy kicsit Alaric-nál, és meglátjuk. Rendben? – nézett az Ősökre Elena. 
- Rendben van, de ne húzd sokáig. Egyelőre nálunk az előny, és szeretném, ha meg is tartanánk. Ha úgy érzed nem megy, szólj, akkor valami mást kell kitalálnunk –válaszolta Klaus.
- Nem kínozhatjátok meg őket, semmit ne tegyetek ellenük kérlek - kérte újra Caroline.
- Megígérem,hogy nem fogunk. A közelükbe sem megyünk! Így jó lesz? - nézett a két lányra a hibrid. Mindketten bólintottak.
- Mit tudtok a fehér tölgyről? Meddig jutottatok? – kérdezte Caroline. 
- Már az egész erdőt bejártuk, de nyomát sem találjuk – mondta Rebekah. 
- Biztos, hogy csak az erdőben lehet? - kérdezte Elena
- Nem tudjuk pontosan, drágám! Azok a szemét őslakosok nem rajzoltak hozzá térképet – válaszolta Kol. 
- A naptár szerint 300 évvel Európába menekülésetek után már meg volt az új tölgy. Közel sem biztos, hogy a mostani erdőben van. Gondolom akkor ez az egész terület erdő, mező volt. Lehet, hogy már nincs is meg a fa – mondta elgondolkozva Elena. 
- Ez is egy lehetőség kedvesem, de erről meg kell győződnünk – simogatta meg a lány arcát Elijah. 
Elena telefonja megszólalt. 
- Ric! Mi újság? 
- Stefan most hívott. 
- Mit akart? 
- Hogy tartsalak szemmel. Úgy gondolja, hogy valami módon kötődsz az Ősökhöz, és aggódnak. Caroline-ért is. 
- Miért nem szállnak már le rólunk? 
- Ezt mondtam én is. Gondoltam szólok, hogy óvatosan találkozgass Elijah-val, Caroline meg Kollal. 
- Kollal? – kérdezett vissza Elena értetlenül. 
- Igen, úgy tűnik, hogy miatta dobta Tylert – mondta bizonytalan hangon Alaric. 
- Ezeknek teljesen elment az eszük – meresztette szemét Caroline-ra, aki döbbenten ült, Kol pedig önelégülten vigyorgott, amit Klaus egy párnával jutalmazott. 
- Szóval a lényeg, hogy engem nem zavar Elijah, rendes ember. Caroline döntésének nem örülök, mert kicsit őrültnek tűnik a pasi, de nem szólhatok bele. 
- Caroline nincs Kollal, én meg nem vagyok Elijah-val. 
- Elena, hányszor játsszuk még ezt el? – sóhajtotta a telefonba Ric. 
- Nem hiszem, hogy tényleg ilyen megértő lennél, ha valóban vele lennék – replikázott Elena. 
- Pedig elhiheted. Nem vagyok vak, láttalak bennetek azon a hétvégén, amikor megmentette az életemet. Rajtad pedig látszanak a nyomai. Higgadt és kiegyensúlyozott vagy, pont olyan, mint ő. A jókedved is visszatért.  Azt akarom, hogy boldog légy, de már ezt is ezerszer elmondtam. Erre van szükséged Elena, és ha Elijah ezt megadja neked, nem bánom – mondta kedvesen a tanár, Elena pedig vérvörös arccal állt, mert az összes Ős szeme rá szegeződött, de leginkább Elijah tekintete égette a bőrét. 
- Majd otthon megbeszéljük Ric. Szia – nyomta ki a telefont a hasonmás még mindig vörös arccal. 
- Most belezúgtam Alaric-ba – mondta Rebekah álmodozó hangon. 
- Én is – tette szívére kezét Kol, és szemeit az ég felé fordította. 
Caroline elnevette magát, és Elena is vele tartott. Elijah még mindig a lányt nézte. 
- Gyere Caroline, mutatni akarok valamit – húzta maga után a lányt Klaus, miközben intett a két kis Ősnek, hogy ideje távozni. 
- Rebekah, most, hogy bevallottuk Alaric iránti érzéseinket, le kell hűtenünk magunkat – mondta Kol, és vidáman hagyták el a házat, a tanár nevét ismételgetve. 
Elena mosolyogva és fejcsóválva nézett a két Ős után, majd szégyenlősen tekintett Elijah-ra. 
- Lebuktunk Ric előtt – jegyezte meg csendesen. 
- Bánod? 
- Egy pillanatig sem, megkönnyebbültem – mondta a hasonmás. 
- És amiket mondott? Igaz? – lépett a lány elé és, két kezébe fogta puha arcát. 
- Te mit gondolsz? – nézett Elena a férfi szemeibe. 
- Szeretném, ha igaz lenne – suttogta Elijah. 
- Én is érzem a változást. Olyan dolgokat adtál nekem, amikről nem is gondoltam, hogy valaha még lehetnek az életemben. Szeretek veled, vagy akárcsak a közeledben lenni. 
- Én is változtam Elena. Ha velem vagy úgy érzem, hogy bármire képes vagyok. 
- Magad mondtad, hogy nem követed el azt a hibát, hogy törődsz valakivel, és hogy nem hiszel a szerelemben. 
- Szerelmesek lennénk? 
- Talán nem, de… - hallgatott el Elena. 
- Régen nem engedtem már magamhoz közel senkit – simogatta meg a lány arcát az Ős. 
- Én pedig sokáig nem akartam magamhoz közel engedni senkit. 
- Akkor most mi legyen Elena? – járta be tekintetével a lány arcának minden egyes milliméterét Elijah. 
- Most csókolj meg, kérlek– suttogta Elena, és a férfi teljesítette a kívánságát. 

Caroline hallgatózni próbált, de Klaus nem engedte. 
- Szerelmem, ne légy már ilyen indiszkrét – húzta magához a lányt. 
- Nem tehetek róla, világ életemben romantikus voltam – válaszolta a vámpír. 
- Inkább világ életedben beleütötted az orrod mások dolgába – mondta nevetve a férfi. 
- Jujj! Hát illik ilyet mondani annak, akit szeretsz? 
- Pont ezt szereted bennem, hogy ilyen nyers vagyok, ne is tagadd, te kis kotnyeles – csókolta meg a lányt. 
- Te pedig a kotnyelességemért, és az óriási szívemért vagy úgy oda– nevetett fel a lány. 
- Mindent imádok benned – rántotta az ágyra a hibrid a szöszit. 
- Ahhoz képest, hogy milyen modortalan és nyers tudsz lenni, nagyon figyelmes volt tőled, azon igyekezeted, hogy Elena és Elijah maguk maradhassanak – fordult le a férfiról, és feküdt vele szembe Caroline. 
- Tele vagyok meglepetéssel kedvesem. Örökkévalóság is kevés lesz ahhoz, hogy ezekhez hozzászokj – simított végig a lány haján a férfi. 
- Ajánlom is, mert ha unatkozni fogok, lecseréllek egy fiatalabbra – fricskázott a lány. 
- Sosem tennéd, menthetetlenül beleszerettél a legöregebb hibridbe a földön. Ennél jobbat nem kaphatsz – vágott vissza Klaus. 
- Akkor ajánlom, hogy te se merészelj másfelé tekintgetni, mert megjárod – húzta össze szemét a lány. 
- Nálad jobb nincs a világon, és nem is lesz – puszilta meg a lány orrát a férfi. 
- Nem akarlak elveszíteni. 
- Sosem fogsz. 
- És a fehér tölgy? 
- Megoldjuk, nem akarom, hogy emiatt aggódj. 
- Elmondhattad volna. 
- Lehet, hogy el kellett volna mondanom, de amíg egy városban vagyunk a Salvatore testvérekkel, azt gondoltam, hogy az a legbiztonságosabb neked, ha minél kevesebbet tudsz. 
- Azt hiszik, hogy Kollal vagyok. Tyler is azt hiszi, persze neki van rá oka. Ahányszor találkoztunk egymással az öcséd mindig ott volt – nevetett Caroline. 
- Az öcsém, nagyon büszke magára. 
- Kol egy nagy bajkeverő, és bohóc. 
- Mindig is az volt. 
- Ugye minden rendben lesz Nik? – kérdezte Caroline komoly hangon. 
- Minden rendben lesz. Mindannyiunk érdeke, hogy a fa eltűnjön. Lehet, hogy nem mi vagyunk a legjobb testvérek, de bajban nálunk erősebb szövetséget senki nem tud alkotni, és most már te és Elena is itt vagytok. Veletek erősebbek vagyunk. Mindig azt hittem, hogy a szerelem le fog gyengíteni, de erősebbnek érzem magam, mint bármikor. Biztos vagyok benne, hogy Elijah is ezt érzi. 
- Totál egymásba zúgtak nem? – kérdezte izgalommal a hangjában a lány. 
- Elijah nem egyszerűen belezúgott. Szerintem ez nem egy kis hóbort a részéről, hanem tényleg szereti őt, és ez még erősebbé teszi. Remélem, hogy Elena nem töri össze a szívét. 
- Nem hallottad Ric miket mondott a telefonba? Nekem is mindig úgy beszél Elijah-ról Elena, mintha egy Isten lenne. 
- És te hogy beszélsz rólam szépségem? 
- Állandóan csak szapullak, és nem győzök panaszkodni, hogy te vagy életem megkeserítője – biggyesztette le ajkát a lány. 
- Valóban? Akkor engedd, hogy tovább keserítsem – fordult Caroline fölé a férfi, és elkezdte kihámozni ruhájából. 
A lány felnevetett, és ő is elkezdte vetkőztetni a Klaust. Rövidesen már önfeledten és szenvedélyesen szerették egymást.

10 megjegyzés:

  1. Sziiia.
    Istenem ez a rész valami eszméletlenül fenomenális gigantikusan fantasztikus volt.Egyszerűen nem tudtam betelni vele.Egyszerűen még még akartam.
    Egyre jobban érdekel a Salvatore fivérek reakciója,ha megtudják hogy Elena Eijahal és Caroline Klausal van.Akkor lesz csak balhé (:
    Rettenetesen várom a folytatást.
    XoXo♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Phineas!

      Nagyon köszönöm!!!! Olyan jó olvasni a pozitív visszajelzéseket! Ösztönző hatásúak! Igyekszem a kövivel!
      xoxo

      Törlés
  2. Szia!
    Huhh..már ragad le a szemem, úgyhogy nem írok kisregényt :P :D

    Nagyon jó rész volt, hihetetlen, hogy a 2 kis idegesítő Salvatore mennyire képesek mindenbe belerondítani most már meg a kis megtérült hibridünk, Tayler is csatlakozott a "Hogyan nyírjuk ki az Ősöket" és a "Mi van Carolineal és Elenaval" táborhoz.
    Elena és Elijah kapcsolata végre komolyabbra fordult, de a Nik-Care páros akkor is a kedvencem.
    Kol és Bekah, na hát a két kis pszichopata hozzák mindig a formájukat! :DD Csipkelődnek, viccelődnek, és egy-egy ritka pillanatban még komolyak is :O xD :P
    Siess a kövivel, mert már alig bírom kivárni mi fog történni, és mit fognak lépni a Salvatore tesók!!! ;D
    Jó éjt vagyis inkább "Jó napot vagy reggelt...vagy tudom is én elvégre már szombat van vagy mi!? xD"

    XoXo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lizyy!

      Imádom, hogy ilyen kis aktív vagy, még ilyen kései...vagy korai órán is! :)
      Nagyon köszönöm!
      Na ja, a Salvatore tesók és Tyler...bad combo!
      Egyértelműen Caroline és Niklaus a kedvenc párosom nekem is, de szeretem Elijah hatását is Elenán érzékeltetni! :)
      A két kis pszichopatát meg nagyon szeretem írni. Tündéri két rossz gyerek, néhol felnőttes beütéssel! :D
      Sietek a kövivel!
      xoxo ♥

      Törlés
  3. Szia!

    Húú!!!! Ez a fejezet az egyik kedvencem lett :)
    A legjobban talán az a rész tetszett mikor Ric és Elena beszéltek telefonon. De Kol és Rebekah sem volt semmi.
    Klaust és Carolinet olvasni pedig mindig imádok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Judit!

      Nagyon köszönöm! Szeretem Elenát más karakterek által szembesíteni a dolgokkal, mert ő alapvetően egy tagadó típusú személyiség szerintem. Kol és Becca nagy fazonok, imádom őket! Klaroline is very good combo!
      xoxo

      Törlés
  4. Most belezúgtam Alaric-ba – mondta Rebekah álmodozó hangon.
    - Én is – tette szívére kezét Kol, és szemeit az ég felé fordította. -> háhá egyértelműen ez volt a legjobb beszólás ebben a részben :D Kol akkora arc:P remélem a sorozatban is ilyen lesz xD am nagyon jó rész volt ez is, mint az összes:) Klaroline*.* always and forever:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Nirvi!

      Gondoltam, hogy ez a rész tetszeni fog! :) Imádom Kolt! Nagyon nagyon köszönöm!!!! I agree: Klaroline always and forever! <3
      xoxo

      Törlés
  5. Szia!
    Egyáltalán nem tetszik Damon folyamatos áskálódása, semmi értelme az egésznek (nem tudom miért erőltetik ezt a szálat). Szinte láttam magam előtt Kolt, ahogy önelégülten vigyorog. Elenát nem tudom szeretni, Elijah viszont nagyon édes.
    Várom a következőt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Igen nekem sem tetszik. A mostani TVD részben is rosszul voltam ettől az egésztől, valóban lekophatnának már erről a szálról. Persze tudom, hogy kell a dráma, akció a soriba, de ez most már százszor lerágott csont! Az én sztorimban sem fogom már sokáig húzni, alapvetően lényeg nem is ezen a szálon van nálam, sokkal inkább a kapcsolatok alakulásán, és itt nem csak a szerelmi szál(ak)ra gondolok. Legalábbis remélhetőleg ez derül ki az írásaimból. :)))

      Törlés